Pocket herbarium, eíndelijk weer terug

Deze moeten alle trouwe Snor fans wel gemist hebben: het Pocket Herbarium. Weet je nog, met al die gave illustraties en handige tips over het verkennen en bewaren van bloemen?

VV M.vd Noort 5

Saskia de Valk is met haar bedrijf Vlinder en Vogel altijd bezig de mooiste boeketten samen te stellen. Het liefst van wilde bloemen uit de natuur. Maartje van den Noort is illustrator en maakt prachtige tekeningen van vogels en plantenen bloemen. De twee kwamen samen naar ons toe met dit idee: een Pocket Herbarium. Een prachtig boekje waarin je blaadjes en bloempjes kunt plakken tijdens wandelingen door stad en/of land. Met informatie over de top 10 van wilde bloemen en planten in de stad, inspiratie en ruimte voor kleine gedichtjes en filosofische overpeinzingen.

blaadjes tekeningen

Lees nu twee toffe interviews van de makers van dit mooie boek: hier en hier.

Weer helemaal enthousiast? Het boek kun je natuurlijk hier bij ons bestellen. En vergeet ook niet de andere pockets uit deze serie: het Vogelboek, het Insectenboek, het Surfboek en natuurlijk het nieuwe Paddenstoelenboek!