The Fashion Camera

The Fashion Camera, hét boek voor beginnende modefotografen ligt op 15 maart in de winkel. Wat had modefotograaf Liselotte Fleur dit boek graag gehad toen zij stond te trappelen om aan haar carrière te beginnen. Want hoe zet je jezelf in een markt die al zo verzadigd is?

spread from TFC BW LR 2

Copyright

Lenzen, camera’s, lightshapers, werken met een team en jezelf verkopen. Als modefotograaf heb je heel wat ballen in de lucht te houden, zo weet Liselotte Fleur uit eigen ervaring. In dit boek vertelt de jonge onderneemster je alles wat je moet weten om aan de slag te kunnen in de wereld van de modefotografie. Van de juiste apparatuur en de beste instellingen tot copyrightkwesties en praktische social media-tips.

thefashioncamera liselottefleur 16 2

Opdrachten

Wat Liselotte zelf de beste tip vindt? “Dat je alle tips en voorbeelden die je ziet bij andere fotografen op je eigen manier moet interpreteren, zodat het bij jouw manier van werken past. Blijf als fotograaf zo dicht mogelijk bij jezelf.”

Het boek is geïllustreerd met werk van Liselotte Fleur. De vormgeving is gedaan door Annelinde Tempelman van Balthazar Design.

thefashioncamera liselottefleur 42

Blog The Fashion Camera 
Op haar blog The Fashion Camera antwoordt Liselotte vragen van lezers. Met een kijkje achter de schermen van haar leven als modefotograaf plus fotografietips.

The Fashion Camera verschijnt 15 maart, bestel ‘m alvast  hier.
Fashion Camera Cover Webiste 2