Webshop

New York Kerstmis bakboek

19,99

Haal Kerstmis in huis! Niets is lekkerder dan versgebakken koekjes vermengd met de geur van dennennaalden.

bekijk het inkijkexemplaar

Uitverkocht

Artikelnummer: 9789463140379 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Is er iets lekkerder dan de geur van versgebakken koekjes? Ja, versgebakken koekjes vermengd met de geur van dennennaalden.

Steeds meer mensen gaan lekker los met de Kerstmis. Kerstboom optuigen, het hele huis versierd, overal gezellige kerstlichtjes, kaarsjes. Kerstmis begint zo langzamerhand Sinterklaas te verdringen als het gaat om het familiefeest van de winter. En om de kerststemming nog verder te verhogen is er nu dit boek. Met recepten en verhalen uit dé Kerst hoofdstad ter wereld: New York. Recepten om je eigen kerstkoekjes te bakken, afgewisseld met superlekkere taartrecepten en elf New Yorkse ontbijtrecepten. Het boek staat vol prachtige sfeer- en receptfoto’s van Lisa Nieschlag en Julia Cawley. Niet voor niets was de voorloper van dit boek – New York Christmas – in Duitsland een daverend succes.

Lekker achterover met een glas wijn wegzwijmelen bij de mooie platen in dit boek, of met een schort om in de keuken aan de slag. Ook heel gezellig om samen met je kinderen te bakken. Last Christmas playlist aan en laat maar komen hoor, die winter!

 

Extra informatie

Gewicht 0.4 kg

Andere suggesties…