Webshop

Soepkalender

19,99

In deze kalender 365 soeprecepten met foto’s en illustraties die Kamer 465 bij vrienden en familie verzamelde. Voor iedere dag een soep, jaar in jaar uit bruikbaar.

Lintje van de boekverkoper 2009
Gourmand Cookbook Award voor de mooiste boekomslag
Meer dan 50.000 verkocht

bekijk het inkijkexemplaar

Uitverkocht

Artikelnummer: 9789079961078 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Anya van de Wetering verzamelde 365 soepen, voor iedere dag een soep. En voor degene die nu denkt: Ja dag, ik ga echt niet iedere dag soep eten; er staat geen jaartal op dus je kunt ‘m eindeloos gebruiken.

Onze driedubbele bestseller! De Soepkalender van Anya van de Wetering (Kamer 465) was bij verschijnen al een daverend succes. Inmiddels hebben we al meer dan 50.000 exemplaren verkocht en kregen we van de Nederlandse boekverkopers een Lintje van de Boekverkoper 2009 en van de jury van de Gourmand Cookbook Awards een Award voor mooiste boekomslag van Nederland.

 De pers over ‘Soepkalender’

“De Soepkalender kreeg terecht een Lintje van de Boekverkoper, want het is een van de origineelste kookboeken van vorig jaar. Een supersimpel idee, zo’n bundeling van soeprecepten aangedragen door vrienden, maar stoer en buitengewoon vrolijk makend vormgegeven.” (NRC Next)

“Het merendeel uit de recepten van de Soepkalender is uiterst eenvoudig – geen boek voor wie van ingewikkelde, gekunstelde receptuur houdt. Maar lekker en inspirerend is het wel.” (Johannes van Dam in het Parool)

Auteur: Kamer 465
Fotograaf: René Kramers
Vormgeving: En Publique
Formaat: 210×175

 

Extra informatie

Gewicht 1 kg