Snorfestival

 

Leuk hoor, een festival organiseren. Maar je moet je hoofd er wel bijhouden. Iedere minuut hebben Claudette en ik wel een ‘oh-ja, niet-vergeten moment’. En dat zijn we dan meteen weer vergeten. Daarom werken we met lijsten waar we steeds al die ‘oh ja niet vergeten’ dingen opschrijven. Maar onze lijst voor de dingen waarvan we vergeten zijn dat we ze vergeten zijn, is nog helemaal leeg. En de lijst die we vergeten zijn te maken, is er ook nog niet. Dan weten jullie dat alvast. Het leuke aan het festival organiseren is dat iedereen zo enthousiast is. Iedere dag krijgen we wel weer vrolijke reacties of mailtjes van mensen die ook graag een bijdrage leveren, omdat ze het net zo leuk vinden als wijzelf. We voelen ons op dat soort momenten erg populair, maar dat is niet zo best, want daar word je nog vergeetachtiger van. Inmiddels hebben we 25 workshops en andere dingen om te doen tijdens het festival, en eigenlijk veel meer, want de Yvestown-fair tellen we als 1, maar daar zijn wel 13 bloggers aan verbonden. En er zijn minstens drie nagekomen berichten-stands, waarover later meer. En… eh…oh ja… niet vergeten te komen!

21 september dus, van 11 tot 18 uur op Kampeerterrein de Lievelinge, Haarweg 6 in Vuren

Routebeschrijving