And the winner is…

portfolio

De winnaar van de speed portfoliocheck voor illustratoren die Annelinde en Alexandra van Studio 100 Procent op ons Snorfestival hielden is…

Vera Bertens

Kijk hier voor een interviewtje met haar.

12 Illustratoren, beginnende en gevorderde illustratoren, lieten tijdens het festival hun vijf beste illustraties zien en kregen daarop feedback van de art directors. Wij werken al jaren met heel veel plezier met Studio 100 Procent, een uiterst professioneel, flexibel en creatief bureau dat ons heel goed aanvoelt (soms best moeilijk). En heel belangrijk: 100 Procent bestaat uit erg leuke en lieve mensen. En wist je dat wij – nu tien jaar geleden alweer – met eigenaren van 100 Procent, Annelinde en Frederike, ons allereerste boekje ‘Schoon’ voor mo’ media maakten?

Bon, die portfoliocheck dus. 100 Procent koos de beste 5 illustratoren uit en daaruit heeft Mooiwatbloemendoen.nl een persoon uitverkoren die de superleuke opdracht krijgt een gedicht te illustreren dat als Bloemlezing de wereld in wordt geslingerd.

Het was natuurlijk supermoeilijk kiezen, de top 5 is geworden…

in willekeurige volgorde:

Saskia Rasink

Ellen Vesters

Vera Bertens

Marijke Buurlage

Lien Geeroms

Hoera!

Wij zijn trots op iedereen in de top 5 en we weten zeker dat deze allemaal vroeger of later van ons zullen horen! (En da’s toch ook een mooie prijs, nie?)