#13 Snors adventskalender Zoons

Een beetje humor en handige opvoedtips kunnen tijdens het moederschap geen kwaad. Zeker niet als je een moeder van een zoon of zonen bent! Vandaag is de weggever van Snors adventskalender Zoons de handleiding voor moeders. 

Zoons is dit najaar in een mooi nieuw jasje uitgekomen. Dezelfde tips, dezelfde schrijver maar een andere look.
Gerard Janssen (bekend van o.a. Dochters en Papadag) heeft absoluut geen bloedserieus opvoedboek geschreven. Het is een klein, luchtig boekje vol grapjes en handige tips. Want goh, het opvoeden van een zoon ,terwijl je zelf een vrouw bent en alleen meisjes gewend bent, is toch net even andere koek. Gerard legt je daarom alles uit wat een moeder van jongens moet weten. Zoals dit:

adventskalender zoons
Pagina 70 en 71 uit de herziene druk van Zoons

Herkenbaar hé moeders!

Winnen? Reageer dan bijvoorbeeld waarom jij dit boek nodig hebt, of aan wie jij dit boek zou willen geven. Na mijn kop koffie zal ik aanstaande maandag de winnaar bekendmaken per mail!

Bestellen kan uiteraard ook in onze shop.

adventskalender zoons