Snor kookt: spicy pasta met aubergine, ricotta en zalm (plus recept!)

Floor: ‘Een stormachtig weekend op komst. Als je de deur niet uit hoeft, zou ik lekker thuis blijven. Ik ga vanavond koken uit Yvestown in de keuken, het mooie kookboek van blogger Yvonne Eijkenduijn en Snor. Het is een van mijn favoriete Snor-boeken; fijn beeld, mooie vormgeving en recepten waar mijn hart een sprongetje van maakt! De spicy pasta met aubergine, ricotta en zalm van Yvonne’s vrienden Roel en Ruud staat al tijden op mijn lijstje om te maken. Een goede vriendin die ik lang niet heb gesproken, komt langs om bij te kletsen en daar hoort natuurlijk een goed glas wijn en een lekkere diner bij.’

Roel en Ruud

‘In mijn geval betekent dat wel wat voorbereidingen, want mijn eettafel is tevens mijn bureau en de plek waar al mijn blogs worden geschreven. Eerder vertelde ik hier al eens dat mijn bescheiden huis wel is voorzien van een xl-keuken, maar niet van een grote eettafel. Enfin, je moet roeien met de riemen die je hebt toch? Deze keukenprinses gaat aan de slag!’

Yvestown in de keuken recept

Heb je ook zin in een pittige pasta? Download hier het recept! Laat je me weten of het is gelukt? Eet smakelijk!

Dit bericht is gepost in Doe, Kook. Bookmark de link.