Snor-knutselmiddag: bloemen maken

Yes! Onze eigen illustrator Caroline Ellerbeck (o.a. Babyplakboek en Zwangerschapsaftelkalender) heeft deze maand weer een leuke knutselactiviteit voor op de Snor-knutselmiddag voor jou en je kid(s). En omdat we midden in de winter zitten en er buiten geen kleurrijke bloemetjes te vinden zijn heeft Caroline daarom voor op deze Snor-knutselmiddag het volgende gepland….. bloemen maken! Deze is ook weer simpel en o-zo-leuk.

Het enige wat je ervoor nodig hebt is een pen/potlood, lijm, schaar, saté-prikkers en papiervellen (kleur naar keuze). Print, knip, plak en versier die bloemetjes maar!

De stappen:

  1. Download de onderstaande afbeeldingen
  2. Print de gedownloade afbeeldingen (2x!)
  3. Knip de bloemen uit
  4. Pak een prikker erbij en plak de twee uitgeknipte bloemen met lijm op de prikkers.
  5. Even laten drogen en tadaa je bloemen zijn af!

Snortip! Ook leuk is om de bloemen te versieren met glitters, stickers et cetera.

Fijne woensdagmiddag!

caroline knutselblog snor blog 04

Caroline knutselblog snor blog 04 knip

Over Caroline Ellerbeck:

Caroline heeft grafische vormgeving op de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten gestudeerd. Sindsdien maakt zij tekeningen en tijdschriften in samenwerking met diverse uitgeverijen en ontwerp bureaus. Zij is vooral gespecialiseerd in illustraties maken voor kinderboeken en tijdschriften. Zoals zij dat zelf op haar website beschrijft: “De uitdaging van het illustreren is de eenvoud.” En dit is exact de reden waarom Snor zo erg van haar illustraties houdt, eenvoudig maar toch hartstikke aantrekkelijk. Als jullie allemaal onze Babyplakboek kennen, snappen jullie het wel. Voor als je wat meer inzage wil in Caroline haar werk kun je een kijkje nemen op haar website: http://www.carolineellerbeck.nl/categorie/kinderboeken/