Oproep: doe mee aan 50 ways to feed your lover

Meewerken aan een nieuw boek over de liefde?

Voor een nieuw boek: 50 ways to feed your Lover, een boek over liefde en over eten, zijn we benieuwd naar jouw verhaal over de liefde en eten. Want, liefde en eten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ga maar na: de kans is groot dat ook jouw eerste afspraakje bij dat leuke koffietentje of restaurantje op de hoek heeft plaatsgevonden. Nadat de vonk eenmaal was overgeslagen, leerden jullie elkaar bij dineetjes steeds beter kennen… En wanneer je hele weekenden samen in bed doorbracht, hoorde daar natúúrlijk ook een zondagochtendontbijtje bij.

OPROEP

Dus, laat van je horen! Stuur ons jouw mooie, ontroerende, grappige ervaringen. En geef antwoord op de volgende vragen: Met welke maaltijd verwen je je geliefde het meest? Wat is het gekst wat je hebt gedaan om iemand met eten te verleiden of te verwennen? Wat vind je een goed ingrediënt voor de eerste afspraak, of wat juist niet? Of: Waar was jullie eerste kus, en wat at je toen?
Heb je een verhaal en wil je dat graag delen? Mail je verhaal dan vóór Valentijnsdag (14 februari) naar lisanne@uitgeverijsnor.nl.

Het boek wordt gemaakt door Anya van de Wetering, Esther en Marie-Claire van Kamer 465 (je weet wel, de makers van o.a. de Soepkalender). De foto’s zijn van Arjan Benning en de recepten en het kookwerk wordt gedaan door Anne-Fleur Sanders.

Foto: achter de schermen, Anya van de Wetering