Snor-knutselmiddag: Cadeaukaartjes maken

Het is alweer bijna Valentijn… Hebben jullie de kriebels al te pakken? Wij in elk geval wel!

Als je dit jaar iets leuks voor je liefje hebt gekocht – en dat kan voor de afwisseling ook eens een zelfgemaakt bloemetje zijn – dan moet dat natuurlijk wel leuk worden verpakt. Eerder lieten we al zien hoe je dat op een originele manier kunt doen. Maar: een cadeaukaartje met zijn of haar naam erop mag natuurlijk ook niet ontbreken!

Onze eigen Caroline Ellerbeck (onder andere van het Babyplakboek en de Zwangerschapsaftelkalender) heeft deze maand een heel mooie en toepasselijke printable voor jullie gemaakt. Voor deze knutselactiviteit heb je nodig:

  1. Papier- en schrijfvellen (voor Valentijn kun je onderstaande afbeelding van Caroline gebruiken!);
  2. een schaar;
  3. lijm;
  4. en een perforator.

Print, knip, lijm, versier en perforeer… Om de twee delen (de voorkant en de schrijfkant) mooi strak op elkaar te krijgen, kun je het best op een vlak oppervlak werken en een bankpasje (of iets wat daar op lijkt) gebruiken om alle luchtbellen eruit te wrijven.

Alvast heel veel plezier!

snor blog

Caroline knutselblog snor blog 05 knip

 

Over Caroline Ellerbeck:

Caroline - profielfotoCaroline heeft grafische vormgeving gestudeerd op de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten. Sindsdien maakt zij tekeningen en tijdschriften in samenwerking met diverse uitgeverijen en ontwerp bureaus. Zij is vooral gespecialiseerd in illustraties maken voor kinderboeken en tijdschriften. Zoals ze zelf op haar website beschrijft: “De uitdaging van het illustreren is de eenvoud.” En dit is exact de reden waarom Snor zo erg van haar illustraties houdt, eenvoudig maar toch hartstikke aantrekkelijk. Als jullie allemaal onze Babyplakboek kennen, snappen jullie het wel. Voor als je wat meer inzage wil in Caroline haar werk kun je een kijkje nemen op haar website: http://www.carolineellerbeck.nl/categorie/kinderboeken/