Dineren met Mme Charlotte

Kom eten en de BBQ-kunst afkijken met Mme Charlotte!

Het BBQ-seizoen is begonnen! Wat een feest! Vrijdag 15 mei vertelt Charlotte Fielmich aka Madame Charlotte in Amsterdam je alle ins and outs over het koken op een vuurtje. Tijdens de workshop laat ze de deelnemers kennis maken met verschillende barbecuegerechten- en technieken. En het allerleukste: na de demonstratie ga je aan tafel en eet je alles lekker op! Inclusief welkomstdrankje én het boek On Fire! Wil jij erbij zijn? Reserveren kan via het lisanne@uitgeverijsnor.nl. Wees er snel bij: er is maar beperkt plek!

WAT | 3 gangen BBQ-diner, demonstratie, welkomstdrankje en het boek On Fire
WANNEER | Vrijdag 15 mei 2015, 16:30 tot 21:00 uur
WAAR | In de haven van De Duikelaar, Noordzijde 41, aan de Sloterplas in Amsterdam
PRIJS  | €47,50 per persoon (i.p.v. €67,50)

Dineren met Mme Charlotte

Vanaf volgende week woensdag: Wekelijkse foodbloG

En dan hebben we nog een smakelijke aankondiging: vanaf volgende week woensdag zal Mme Charlotte wekelijks een lekker gerecht met ons delen. Houd het blog in de gaten!

Charlotte Fielmich is kok, receptschrijfster en (food)styliste. Ze runt haar eigen cateringbedrijf vanuit haar prachtige locatie aan de Sloterplas: Chez De Duikelaar. Haar grote barbecueboek On Fire is genomineerd als beste barbecueboek ter wereld. Haar tweede en zomerse barbecueboek Koken op een Vuurtje verscheen onlangs bij Uitgeverij Snor.

Charlotte Fielmich

Beeld: Saskia Lelieveld