Winnaars snorchocolade-winactie!

Afgelopen weken hebben we stad en land afgereisd. In maar liefst zeven (!) Bijenkorfvestigingen konden jullie van onze snorchocolade komen proeven. En het was een groot feest! Leuk dat jullie er waren!

Behalve veel proeven kon er ook héél veel worden gewonnen. Om kans te maken op een MEGA SNORPAKKET kon je een snorrige chocoladefoto Instagrammen. En wat werden we blij van jullie foto’s! Maar de aller- allerleuksten waren toch echt die van Micky (“Ik had kunnen weten dat mijn zusje de halve reep weg zou knagen…”), de mederwerkers van BliXem Cadeauwinkel (“Mmmm!”) en Madina (“Dat zit wel Snor!”).

MickyMicky:
Micky schakelde voor het maken van deze foto haar zusje in. “Voor deze foto gebruikte ik mijn zusje, omdat zij over een paar dagen jarig is. Ik had kunnen weten dat dit chocolademonster ondertussen de halve reep weg zou knagen…” Geen zorgen, Micky (en zusje): er komt een hele hoop snorchocolade jullie kant op!

BliXemDe medewerkers van BliXem Cadeauwinkel:
We hadden het zelf niet beter kunnen verwoorden, jongens!

Madina

Madina:
“Het zit wel snor met snorchocolade!” volgens Madina. Dat laten we ons natuurlijk geen twee keer zeggen. Dankjewel!

Winnaars, gefeliciteerd! Jullie kunnen je contactgegevens sturen naar lisanne@uitgeverijsnor.nl. Anders nemen we binnenkort – via Instagram – contact met je op.