HappyMakersBlog op de Wereld van Snor: Gastblog 1/5

Beeld: HappyMakersBlog. Aan het werk in het Woonbeurshuis van 101Woonideeën (najaar 2014)

Hoi, Ik ben Monique van der Vlist van HappyMakersBlog en in de maand Juni ben ik (gast)blogger -en pinner voor De wereld van Snor. Misschien ken je mij, zo niet, dan stel ik mij in dit eerste blog kort aan je voor. Een half jaar geleden ben ik gestart met HappyMakersBlog.com. Op deze website spelen creativiteit, illustraties en handgemaakte producten en ontwerpen de hoofdrol.

HappyMakersBlog

Beeld: Oh Happy Day, illustratie van Fréya

Afgelopen vier, vijf jaar was ik, naast mijn werk als artdirector van 101Woonideeën en het tijdschrift Tuinieren, in mijn vrije tijd ook de motor van het blog en social media van 101Woonideeën. Het blog van 101 en mijn eigen blog voor illustraties vlinspiratie.blogspot.com vormen de basis voor Happymakersblog.

HappyMakersBlog

Beeld: HappyMakersBlog. Links: Vakantiefoto van twee jaar geleden in de kampeerbus tijdens een van de meest zonnige zomers in Nederland. Rechts: een glimp van aankomende blogs met oerspimpel en snel D.I.Y. Papier Plezier.

Happy Travel Moods

Wat ik ga doen deze maand? Eén keer per week bloggen en iedere dag pinnen met een boost aan creatieve vakantie inspiratie. Want nog een maand en dan beginnen de meeste vakanties. Daardoor is juni vaak ook een (te) drukke maand. Veel te doen op je werk, druk op school. Je herkent het vast. Kortom: niet echt de periode voor nieuwe, grootse projecten.

Daarom gaan we onszelf ‘pre-preppen’ en vieren we in juni alvast de aankomende zomer met instant – meeneem – happiness van weinig gedoe en snel klaar.

HappyMakersBlog

Beeld: Lettering by Dan Cassaro 

We gaan niet aan de ‘ik-ga-op-reis-en-neem-mee-lijstjes’, maar gewoon lekker een portie vakantie-zin-maken! Deze week stel ik mezelf voor en volgende week krijg je het eerste oersimpel en snelle D.I.Y. papieridee. Vandaag start ik met pinnen. Volg je mij voor een vrolijk portie zomerzin?

HappyMakersBlog

Beeld: Kim Welling – Wintercamping

Volg Monique op HappyMakersBlog, facebook, pinterest, instagram en twitter.