Het tweede Snor-festival

Gekkenhuis! Wat een drukte, joh. Nog maar koud terug uit China om de prijs voor het beste BBQ-boek ter wereld (!) in ontvangst te nemen en nu alweer volop met de neus in de voorbereidingen voor het tweede Snorfestival. En wat gaat het leuk worden! We kunnen nog niet alles verklappen maar we hebben dit jaar een écht boeklanceringsevenement van alle nieuwe boeken die we gemaakt hebben, een workshop bierproeven, worstendraaien, handlettering, verhalen schrijven, mediteren, relaxt worden, en Geertje Aalders gaat een papier-knip-kunst-workshop geven. Binnenkort beginnen we met een superleuke wedstrijd waarbij de hoofdprijs een love-weekend is in de pipowagen op Kampeerterrein De Lievelinge. En dus nog veel meer, maar dat is nog geheim. Leuke muziekoptredens bijvoorbeeld en heel veel om te proeven en te lachen.

Gin-tonic

En nu eindelijk de zomer is begonnen, hebben we er het volste vertrouwen in dat het prachtig nazomerweer gaat worden. Of moeten we eigenlijk hopen op regen? Want dan mogen we in de prachtige spiegeltent en de twee andere circustenten die we er gezellig naast zetten. Zo knus als de regen tegen het dak tikt en alle mensen zoemend van bedrijvigheid hun ding doen. We kijken er nu al naar uit. En bij mooi weer gaan wij gewoon aan de gin-tonic op het terras in de zon zitten. Want we hebben het dit jaar zo enorm goed georganiseerd dat de directie zondag niks hoeft te doen als alleen maar stil zijn en mooi wezen. Hoewel dat laatste ook wel hard werken is. En het eerste ook best wel, trouwens.

404

Gelukkig gaat er als vanouds ook alles mis. Misschien herinneren sommigen zich het leuke grapje van vorig jaar dat we nog geen vergunning hadden, en ons evenement even van de radar af wilden halen? https://www.dewereldvansnor.nl/2014/09/16/snorfestival-gaat-door/. Dit jaar hebben we wat problemen met het laten reserveren in de webshop. Ineens moeten mensen 73 cent betalen voor verzendkosten….Sorry lieve mensen, iedereen die 73 cent heeft betaald: we storten het weer terug, want reserveren is natuurlijk gewoon gratis. (Het entreekaartje niet). We willen niemand zenuwachtig maken, maar het loopt nu al storm en we kunnen maar een beperkt aantal mensen kwijt. Dus wees er op tijd bij en reserveer nu alvast. Vergeet niet ‘snorfestival’ bij de kortingscode in vullen, dan hoef je die 73 cent niet te betalen.

Wij kunnen niet wachten! Tot 20 september op het Snorfestval op Kampeerterrein De Lievelinge in Vuren.

image1

image2image3