Gastblog 5/5: HappyMakersBlog op de Wereld van Snor

Illustratie : Faye Bradley

Alweer mijn laatste gastblog, een maand verder en het werd écht zomer. Én inmiddels ook bijna vakantie. Het was heerlijk om door het bloggen en pinnen alvast in vakantiestemming te komen. Wie weet hebben de vakantiekriebels ook jou bereikt en zie je uit naar je zomervakantie.

 

HappyMakersBlog Monique van der Vlist Gastblog Snor Camping

Illustratie Katrin Wiehle 

Deze maand was ik ook gastpinner voor Snor. Ik blogte niet alleen vakantievoorpret ook op pinterest pinde ik er lustig op los met vakantiepins. In dit blog een kleine selectie illustraties van mijn gast-pinterestboard. Deze week pin ik nog even door want ik ben nog lang niet klaar.

Happy Makers Blog Monique Uitgeverij Snor gastblog summer

illustratie Barbara Dziadosz 

Wat ga jij doen deze zomervakantie? Kun je met vakantie? Wij rijden met onze kampeerbus naar waar we rust en goed weer gaan vinden. Deze zomer ga ik het er dubbelgoed van nemen en word ik verwend door de lengte van mijn vakantie. Samen met de kinderen ga ik ook zes weken schoolvakantie vieren. Dat is een fantastische luxe, echt een cadeau! Ik ben benieuwd waar we uit gaan komen.

HappyMakersBlog Monique Uitgeverij Snor gastblog summer

illustratie van Michael Mullan 

Happy Makers Blog Gatblog Uitgeverij Snor Monique summer

Illustratie van Ingrid Wuyster / Teken-ing 

HappyMakersBlog staat deze vakantie niet stil. Geïnspireerd door de zomer en de opgepikte vakantiekriebels staan er al een aantal ideeën klaar. Ik wens je een overheerlijke zomer toe. Geniet van het mooie leven waar en wanneer ook, werkend of vrij. Enjoy!

Dank voor je aandacht van afgelopen weken, Happy Travels!

Je vindt Monique en HappyMakersBlog via:

HappyMakersBlog.com
Pinterest : @happymakersblog
Instagram : @happymakersblog
Facebook : HappyMakersBlog