Snors Uitagenda

Koorddansen, jongleren, 5 clowns die uit 1 auto komen… Wij houden van snor en van circus, en wat denk je, dit weekend is Cirque Moustache in Utrecht! Daar gaan we natuurlijk naar toe. Ook kunnen we onze buikjes rond eten in het zuiden bij het geliefde Food Truck Festival en een dansje wagen op het popfestival Werfpop in Leiden.
Beeld: Cirque Moustache

Utrecht: Cirque Moustache

Een snorrig circus! Zaterdag 11 en zondag 12 juli kun je naar het spectaculaire Cirque Moustache bij Fort aan de Klop. Vol met koorddanseressen, sterke mannen en natuurlijk de clowns niet te vergeten. Er worden geen dieren gebruikt tijdens de voorstellingen, wel zo diervriendelijk. Op de zondagmiddag kunnen kinderen een circus workshop volgen waarna ze in de avond samen met de professionals en studenten van circusscholen zelf het podium op mogen!
En psst.. Op ons Snorfestival 20 september kun je ook een workshop volgen van dit circus.

Circus Moustache Flyer De wereld van Snor uitagenda

Beeld: Cirque Moustache
De voorstellingen kosten €8,- en de workshops kosten €5,- p.p. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis. Klik hier om te reserveren (tot een uur voorafgaand aan de voorstelling kun je ook bij de kassa kaarten halen).

 

Den Bosch: Food truck festival

We trekken naar het zuiden, waar in Den Bosch van 10 t/m 12 juli het Food Truck Festival plaatsvindt. De tientallen mobiele keukentjes maken samen één groot openluchtrestaurant. Naast heel veel en vooral ook lekker eten is er verder nog live muziek en theater. En ook lekker: de entree is gratis. Je kunt bij aankomst een ‘TREK-glas’ kopen voor €2,50 waarvoor je bij inlevering aan de bar een nieuw, fris glas krijgt. Zo blijft het park ook schoon.

Food Truck Festivan Den Bosch Snors uitagenda eten

Beeld: Food Truck Festival
Deze editie van het festival vindt plaats in het Paleiskwartier in Den Bosch. Klik hier voor meer informatie.  

 

Leiden: Werfpop

Op zondag 12 juli is de 34ste editie van het gratis popfestival Werfpop, in de Leidse Hout. Met zowel grote als beginnende artiesten. Bekende namen zijn onder andere Typhoon, John Coffey en The Skints. Als je uitgedanst bent kun je een kijkje nemen op de markt of bij het straattheater. Er is ook een speciale kidszone.

Werfpop logo Leiden Leidse Hout  Snorfestival Uitagenda
Beeld: Werfpop
Het festival vindt plaats tussen 13:00-23:00. Drankbonnen kun je eventueel hier van tevoren kopen. Bekijk hier het volledige programma.