Winactie Snorfestival

Dames en heren, met trots presenteren wij u: de grote Snorwedstrijd voor het Snorfestival 2015. Je maakt iedere week kans op gratis entreekaarten voor het festival én je maakt kans op de hoofdprijs: een loveweekend in de Pipowagen! (Tijdens het Snorfestival)

Hoe doe je mee?

Plaats een foto van jezelf met je echte liefde op Instagram, dit kan écht alles zijn. Van je goudvis tot die chocoladereep die je iedere keer weer toch niet kan laten liggen of bijvoorbeeld de snor van je geliefde. Plaats hierbij #SNORSechteliefde en tag ons @dewereldvansnor in je foto.

Iedere vrijdag kiezen wij een weekwinnaar, deze ontvangt twee vrijkaarten voor ons Snorfestival dat 20 september plaatsvindt op kampeerterrein de Lievelinge.  En alsof dat nog niet leuk genoeg is, kiezen we uit al onze weekwinnaars de uiteindelijke winnaar met als hoofdprijs een loveweekend in de Pipowagen op Kampeerterrein de Lievelinge tijdens het Snorfestival.

Pipowagen Kampeerterrein de Lievelinge Snorsechteliefde win actie
Beeld: de Pipowagen van Kampeerterrein de Lievelinge

Spelregels:

  • Deelname kan tot vrijdag 11 september, dan kiezen wij de laatste weekwinnaar. Hierna zullen wij uit alle weekwinnaars het Loveweekend in de Pipowagen vergeven.
  • Ben je geen weekwinnaar geworden? Niet getreurd, je mag zo vaak meedoen als je wilt!
  • De actie loopt alleen via onze Instagram pagina.
  • Zonder de tag #SNORSechteliefde en @dewereldvansnor kunnen wij de ingezonden foto helaas niet zien. Vergeet deze dus niet!

Het is natuurlijk sowieso handig om alvast toegangskaarten voor het Snorfestival te kopen. Tickets kun je hier bestellen. We hopen jullie dan allemaal te zien!