Snors uitagenda

We hebben weer de leukste activiteiten voor je bij elkaar gezocht, zodat jij je geen moment hoeft te vervelen. Het weekend heeft weer vanalles in petto: happy camping met je eigen buurt, nieuwe en bijzondere producten ontdekken op een markt in Den Haag of genieten van de sounds van Yentl en de Boer.

Den haag: Flagshipmarket

Zondag 26 juli vind je deze nieuwe markt in het Zeeheldenkwartier in Den Haag, waar je bijzondere producten tegenkomt. Met lekkere, vintage, biologische en ecologische producten. De speciale attracties, acts en muziek maakt deze markt ‘anders’ dan andere markten.

Flagshipmarket Den Haag Draaimolen uitagenda snorBeeld: Flagshipmarket
Deze markt is deze zomer nog te bezoeken op 26 juli, 30 augustus en 27 september. Gratis entree. Klik hier voor meer informatie. 

Amsterdam en utrecht: de buurtcamping

Dit weekend, van 24 t/m 26 juli, worden zeven stadsparken in Amsterdam en Utrecht omgetoverd tot buurtcampings. Het is alweer de derde editie. De parken worden veranderd in een klein dorpje, bewoond door de meest uiteenlopende types mensen. Zoals de organisatie zelf zegt: ‘Met een wc-rol onder de arm ziet iedereen er even knullig uit.’ Het is volgens hen de beste manier om je buren te leren kennen. Samen liedjes zingen rondom het kampvuur of naast elkaar afwassen in een (te klein) teiltje: zo raak je pas echt met elkaar in gesprek. Een deel van de camping is gereserveerd voor vrijwilligers die meehelpen op de camping, een deel voor betalende gasten én een deel voor mensen die anders niet op vakantie zou kunnen omdat ze geen geld hebben. Zo mogen mensen die zelf geen tent hebben er een lenen. Happy camping!

buurtcamping uitagenda snor caravan
Beeld: De Buurtcamping

In Amsterdam (Flevopark, Noorderpark, Rembrandtpark, Sloterpark en Egeldonk in Zuidoost) en Utrecht (Majellapark en Noordse Park). Reserveer hier je tentplek. De prijzen verschillen per locatie, deze vind je hier. Het is voor kinderen t/m 12 jaar gratis.

Amsterdam: Openluchttheater Vondelpark

Deze zomer houdt het Vondelpark in Amsterdam gratis openluchttheater. Zaterdag 25 juli is er een live concert van Yentl en de Boer, die afgelopen april de Annie M.G. Schmidtprijs wonnen voor het beste theaterlied. Ze brengen zowel oud als nieuw materiaal. Yvonne van den Eerenbeemt opent de avond om 20:30 met de voorstelling SIRENE. Voor kinderen is er overdag ‘buitenspelen’, theatercursussen waarbij ze zelfs mogen optreden op het grote podium! (Inschrijving hiervoor is wel nodig) yentl boer uitgeverij snor uitagendaBeeld: Yentl en de Boer
Het volledige programma van het openluchttheater vind je hier. Entree is gratis. Het voorprogramma begint om 20:30