Snorfestival: Portfolio Speedcheck Studio100%

We tellen de laatste dagen af tot het Snorfestival aanstaande zondag 20 september op de Lievelinge in Vuren, met ook dit jaar weer iets heel leuks voor opkomende illustrators: Studio 100% houdt een grote Portfolio Speedcheck. Studio 100% doet de vormgeving van heul veul Snor-boeken en van tijdschriften als Happinez en Flow. Laat je portfolio bekijken en krijg gratis feedback. En wie weet win jij wel een echte opdracht!

logo studio100%

vera bloemenbureau studio100

De winnares van vorig jaar
Vera heeft vorig jaar de Portfolio Speedcheck gewonnen , en dat heeft haar veel moois opgeleverd: ”Ik was eigenlijk een te grote schijterd om in de rij te gaan staan, maar vriendlief heeft me aan mijn haren meegesleurd en aan tafel gezet. Daar ben ik hem nog altijd dankbaar voor, want ik won dus een echte opdracht voor Bloemenbureau Holland. En nu, een jaar later, mag ik mijn allereerste boek voor Uitgeverij Snor illustreren. Soooooooooo exciting!”

Niet gaan is geen optie
Vera: ”Ben je dus illustrator en heb je iets om te laten zien? Kom dan naar dat Snor Festival en schuif aan bij de dames van Studio 100%. Ze zijn heel lief, echt! Ze geven goede, opbouwende feedback op je portfolio en je kunt dus ook dit jaar een echte opdracht winnen. En wie weet is dat wel de kick-off van jouw illustratie-carrière. Zoals ik al zei: Niet gaan is geen optie. Ik zie je daar!”

Beeld: Franjedesign

Wat moet je doen? 
Ben jij het aanstormende illustratietalent waar iedereen op zit te wachten? Zoek vijf van je beste illustraties uit en neem deze mee naar het Snorfestival 20 september. De artdirectors van Studio 100% zitten tussen 16:00-17:00 voor je klaar om tijdens een gratis speeddate met jou feedback te geven op jouw werk. Hiermee maak je kans op een geweldige prijs en wie weet krijg je net als Vera een mooie opdracht!

Tickets
Heb je nog geen ticket voor het Snorfestival 20 september op Kampeerterrein de Lievelinge in Vuren? Dat kun je hier bestellen. Prijs: Normaal €10,-*, Kind vanaf 6 jaar €5,-* en Familie €25,-* (2 volwassenen en 2 kinderen).

Snorfestival Ilse Weisfelt De wereld van snor 20 september kampeerterrein de lievelinge

* In de voorverkoop komt er €1,25 bij aan servicekosten. Genoemde prijzen zijn exclusief optionele annuleringsverzekering.