Snorfestival: Meet&Greet en Bloggerscafé

Wat zijn we trots! Een aantal van Neerlands grootste bloggers komt gezellig naar de Meet&Greet of het Bloggerscafé op het Snorfestival zondag 20 september. Hier zullen zij de hele dag bloggen, rondlopen en kletsen met Jan en alleman. Lees snel verder welke bloggers je in het wild kunt spotten!

Openingsbeeld: Maandagdaandag

Meet & GReet

Bij de Meet & Greet vind je ”onze eigen” bloggers. Zij zitten hier de hele dag, of in ieder geval een flink gedeelte van de dag. Daarnaast komen onze auteurs, illustratoren, eindredacteuren en fotografen hier ook af toe buurten. Wil jij een handtekening in je pas gekochte boek, op de foto of even kletsen? Grijp je kans!

Yvestown- 
”Onze” Yvonne Eijkenduijn, fotograaf, columnist, auteur én blogger. Wij hebben Weekend Ontbijtboek, Weekend DIY Boek en Yvestown in de Keuken met haar gemaakt. Op haar blog Yvestown moet je wezen voor de lekkerste recepten en een flinke dosis inspiratie. Op het festival verkoopt ze haar eigen boeken bij de ‘Meet & Greet’.
** Facebook ** Instagram ** Twitter **

Mme Charlotte- 
Charlotte kennen jullie waarschijnlijk van het beste BBQ boek ter wereld: On Fire! en het boek Koken op een Vuurtje. Ze bedenkt recepten en foodconcepten, verzorgt (food)styling en produceert leuke tijdelijke restaurantjes op bijzondere locaties. En ze schrijft graag over dit alles op haar blog: Madame Charlotte.
** Facebook ** Instagram ** Twitter **

Zilverblauw-
Anki Wijnen is blogger, fotograaf en ontwerper. Haar boek Shoot!, over fotograferen, wordt gelanceerd op het Snorfestival. Op Zilverblauw blogt ze om niet te vergeten hoe mooi het alledaagse leven is en ze runt samen met man Casper ontwerpbureau Zilverblauw. Op het festival verkoopt ze haar eigen gloednnieuwe boek hier.
** Facebook ** Instagram ** Twitter **

Babyccino-
Met Esther hebben we het leukste Vriendenboek gemaakt dat er bestaat. Als je kinderen hebt, moet je zeker een kijkje nemen op haar internationale blog Babyccino – als je dat nog niet gedaan had. Samen Emilie uit Frankrijk en Courtney uit Engeland, twee andere schrijft zij hier over alles voor moderne families: van allerlei coole, nieuwe producten tot favo recepten.
** Facebook ** Instagram ** Twitter **

Bloggerscafé

Onder leiding van Kirsten Jassies, bloggersgoeroe, is er een speciaal bloggerscafé ingericht. De volgende bloggers zullen hier druk aan het bloggen zijn over alles wat er op het Snorfestival te beleven is.

yurt lievelinge snorfestival bloggerscafe

Maandagdaandag-
Daan schrijft in haar supervrolijke blog Maandagdaandag over de alledaagse dingen van haar leven in Antwerpen. Je vindt hier o.a. handige tips, vrolijke foto’s en een flinke portie optimisme. Een blog waar je zeker weten blij van wordt!
** Facebook ** Instagram ** Twitter **

MUSwerk-
Joscha maakt unieke, handgemaakte ontwerpen. Sinds 2010 is MUSwerk ontwerp, illustraties en fotografie. Wil jij een bijzonder geboortekaartje, plankje of bijvoorbeeld stempel? Dan ben je bij Joscha aan het juiste adres! ** Facebook ** Instagram ** Twitter **

WimkeTolsma- 
Op Wimkes blog vind je onder andere haar DIY projecten, uittips en simpel-te-maken-en-lekkere recepten. Ook geeft ze een kijkje in haar huis, waar je een flinke dosis inspiratie vandaan kunt halen.
** Facebook ** Instagram ** Twitter **

HappyMakersBlog-
Monique van der Vlist ken je misschien al van de gastblogs die ze voor ons gemaakt heeft en ze was onze gastpinner van de maand juni. (Gastblog: Happymakersblog). Haar blog HappyMakersBlog staat bomvol creativiteit, illustraties en handgemaakte producten en ontwerpen. Haar blog voor illustraties vlinspiratie.blogspot.com vormde de basis hiervoor. Monique heeft een feilloos oog voor de nieuwste talenten.
** Facebook ** Instagram ** Twitter **

Enigheid-
Iris blogt op haar blog Enigheid over van alles en nog wat, waarbij fotografie centraal staat. De meeste foto’s maakt ze zelf, zo vind je mooie kiekjes van haar woning en van Zweden.
** Facebook** Instagram ** Twitter **

Oh Marie!-

Marlous is hoofdredacteur van Oh Marie!, hét tegendraadse weblog voor de creatieve geest. Op dit weblog vind je wekelijks inspiratie op het gebied van styling, vintage, fotografie en lifestyle geleverd door Marlous in samenwerking met stylisten, fotografen, illustratoren en ontwerpers.

** Facebook ** Twitter ** Instagram **

Judith in Wonderland-
Op Judith’s blog spatten de kleuren van je beeldscherm, wat een vrolijkheid! Wij krijgen er spontaan trek in een zuurstok van. Ze blogt over allerlei leuke dagelijkse dingetjes en brengt je kleur in haar leven met Judith in Wonderland. Op haar Instagram vind je mooie en vrolijke foto’s.
** Instagram **

Joelix-
Judith de Graaff is grafisch ontwerper en woont in Frankrijk. Ze houdt ervan om travel highlights op haar blog Joelix te delen, waar je blogs tegenkomt over onder andere Zweden, Berlijn, Spanje en Noorwegen. Daarnaast is ze één van de bedenkers van Urban Jungle Bloggers.
** Facebook ** Instagram ** Twitter **

Urbanmoms-
UrbanMoms is de persoonlijke lifestyle blog van Esther over het hippe leven in de stad met kids. Je vind er (kinder)mode, gadgets, hotspots of uittips allemaal op één plek, mooi bij elkaar. Helaas kunnen we haar deze editie van het Snorfestival niet in het wild spotten, maar hopelijk volgend jaar wel! Mét uitgebreid gezin!
** Facebook ** Instagram ** Twitter **

My Attic-
Op My Attic, de blog van Marij, vind je alles over interieur styling, DIY projectjes, reizen en meer. Je krijgt een kijkje in haar huis en ze deelt dingen waar ze van houdt en die ze maakt.
** Facebook ** Pinterest ** Instagram **

Bubblemint- 
Bubblemint is ook alweer zo een kleurrijke blog. Lonneke blogt over alles wat haar bezighoudt, inspireert en gelukkig maakt. Laat je inspireren!
** Instagram ** Pinterest **

Elv’s-
Elvera houdt onder andere van interieur, mode, Scandinavisch design en de natuur en blogt hier dan ook graag over! Daarnaast maakt ze ook graag foto’s. Keep it simple. 
** Facebook ** Instagram ** Twitter **

ElskeLeenstra-
Elske is grafisch ontwerper en deelt graag haar leven en ontwerpen op ElskeLeenstra. Haar ontwerpen zullen zeker een glimlach op je gezicht toveren! Daarnaast heeft ze ook nog een Blogshop waar je kaarten en items met haar ontwerpen kunt kopen.
** Facebook ** Instagram ** Twitter **

&SUUS-
Suzanne de Jong, ook wel Suus, heeft de opleiding interieurstyling afgerond en doet sindsdien (fotografie) styling opdrachten en geeft interieuradvies. Hierover blogt ze in haar blog &SUUS, een persoonlijk en niet al te ingewikkeld blog bedoeld om mooie dingen te delen.
** Facebook ** Twitter ** Instagram **

Diana van Ewijk-
Diana blogt in haar blog Diana van Ewijk over datgene wat haar leven de moeite waard maakt, de zaken waar ze wild van is. Over wat ze mooi vindt en de mensen die haar lief zijn. En als je van soep houdt, vind je hier zeker weten een lekker recept. Bekijk het Twitter account van Diana voor haar Twitter columns.
** Facebook ** Twitter ** Instagram **

Tot zondag 20 september op het Snorfestival!

Tickets
Nog geen ticket? Hier kun je tickets bestellen voor het Snorfestival op Kampeerterrein de Lievelinge in Vuren. Prijs: Normaal €10,-*, Kind vanaf 6 jaar €5,-* en Familie €25,-* (2 volwassenen en 2 kinderen).

* In de voorverkoop komt er €1,25 bij aan servicekosten. Genoemde prijzen zijn exclusief optionele annuleringsverzekering. 

SNOR_Header_nieuwsbrief_6