New York Kerstmis Bake off: Gingerbread Men

Tijdens de kerstmarkt in de Snorfabriek op 10 december staat het gloednieuwe Snorboek New York Kerstmis Bakboek in de schijnwerpers en organiseren we een heuse New York Kerstmis Bake off! Voor deze wedstrijd mag iedereen thuis iets bakken uit dit boek en het tussen 13.00 en 13.30 uur laten proeven door de kritische jury met onder andere Beanca de Goede (culinair redacteur Margriet). Laat de jury achterovervallen en wie weet win jij een nachtje Hotel New York voor 2 personen om daar de koekjes bruin te bakken.

Gingerbread men koekjes

Om alvast in de stemming te komen, hebben wij zelf ook een recept uitgekozen om te bakken. We konden de foto van de Gingerbread men koekjes niet weerstaan en gingen aan de slag!

 

recept

Ze zijn bijna te leuk om op te eten! Met de nadruk op bijna, want wij hebben de hele schaal leeggegeten. Ben je ook benieuwd naar de smaak? Ga dan aan de slag met het recept hieronder!

Recept Gingerbread Men

Natuurlijk vinden we het ook leuk als je een ander recept uit het boek bakt! Wat dacht je bijvoorbeeld van Cheesecake Cookies, Snickerdoodles of Red Velvet Christmas Cupcakes? De keuze is reuze! Heel veel succes!