Ontmoet Anya van de Wetering van de Eenpanskalender

Kookboekenweek

Deze week is het Kookboekenweek en zal Anya van de Wetering – van onze Eenpanskalender – boeken signeren en persoonlijke boekenleggers maken in De Bijenkorf in Den Haag en Pots Potten in Amsterdam. Mocht je de persoonlijke boekenlegger dus gemist hebben op ons laatste Snorfestival, dan heb je hier een nieuwe kans! De details vind je in de foto.

Ontmoet Anya van de Wetering

 

40 jarig bestaan de kookboekhandel

Anya was afgelopen dagen ook al druk, want samen met haar team van Kamer465 de etalage van De Kookboekhandel in Amsterdam ingericht, speciaal voor het 40 jarig bestaan. Ze hebben flink hun best gedaan, want wat ziet het er feestelijk uit! En de Eenpanskalender heeft natuurlijk een mooi plekje gekregen tussen alle versiering.

Foto 15 11 17 09 59 51 Foto 15 11 17 10 00 32

Eenpanskalender

Met deze kalender hoef je niet langer te graven in je geheugen. Kijk op de datum van vandaag, of kies een van de andere 366 recepten. De recepten zijn all-time favourites, door Kamer 465 verzameld, nagekookt, gefotografeerd en geïllustreerd. De kalender bevat eenvoudige recepten , maar lekkere. Van stoofpotjes zoals Notenstoof tot Japanse Römertöpf en Linzencurry. Om jaar in, jaar uit te gebruiken. Telkens weer, want er staat geen jaartal op.