Leer in twee uur ukelele spelen

Doe net als Eddie Vedder en Jack Johnson; ontdek de ukelele! Met het boek Uked speel je in een weekend je eerste nummers, ook als je nog nooit eerder een instrument hebt vastgehouden. Dankzij de simpele uitleg van Barbara en Liselotte aan de hand van tien originele nummers van singer-songwriter Shanin Blake. Nummers met technieken die eenvoudig genoeg zijn voor de beginner en spannend genoeg voor de gevorderde. Pak je uke, sla dit boek open en spelen maar!

Oefen hier alvast het nummer Baby Love dat Shanin Blake speciaal voor het boek maakte. Houd de video erbij als voorbeeld of zet ‘m zachtjes aan en speel mee zodat je niet zelf hoeft te zingen. En daarna: op het naar het kampvuur!

Paginas van Uked Binnenwerk spreads HR 2

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=fSSjOMlOCYY”]

 


 

Uked

Dit bericht is gepost in Doe. Bookmark de link.