Snors uitagenda

Beeld: IJhallen

We hebben weer de leukste en lekkerste activiteiten op een rijtje gezet voor je in deze uitagenda, zodat je je dit weekend niet hoeft te vervelen. We gaan smullen op het festival Lepeltje Lepeltje, de Amsterdamse Flea Market afstruinen voor goede koopjes en natuurlijk kunnen we zondag de papa’s niet vergeten. Na het ontbijt op bed -en het geven van het Vadersboek natuurlijk!- gaan we naar het festival historische bierstijlen. Vinden wij stiekem ook lekker!

 

Groningen: Lepeltje Lepeltje

Vandaag, 19 juni tot en met zondag 21 juni vindt het lekkere festival Lepeltje Lepeltje plaats in Grunn. Een cultureel festival helemaal in het teken van food. Er zijn mobiele keukens -aangevuld met lokale specialiteiten-, leuke live-bandjes, dj’s en een markt met allerlei leuke hebbedingetjes. Neem je kinderen ook gezellig mee. Voor hen zijn er onder andere kookworkshops of ontspannende yoga-sessies; en met dit laatste mogen wij ook gewoon meedoen! De entree is gratis.

Lepeltje Lepeltje foodfestival Groningen Uitagenda de Wereld van Snor

Beeld: Lepeltje Lepeltje
Van 19 -21 juni vindt het festival plaats in het Ebbingekwartier. Vrijdag en zaterdag geopend van 12:00-00:00 en zondag van 12:00-23:00. Gratis entree. Meer informatie vind je hier.  

 

Amsterdam: Flea Market

Voor iedereen die van koopjes houdt: de grootste flooienmarkt van Europa vind je dit weekend in onze hoofdstad. In de IJ-Hallen staan 750 (!!!) kramen bij elkaar die volop leuke prullaria voor een klein prijsje verkopen. Voor 5 euro heb je een regulier entreekaartje en een kinderkaartje kost 2 euro.

Flea Market Ijhallen Amsterdam Uitagenda De wereld van Snor

Beeld: Ijhallen
De Ijhallen vind je op de T.T. Neveritaweg 15, 1033 WB Amsterdam. Voor meer informatie en hoe er te komen met OV of de parkeermogelijkheden, vind je hier

 

Utrecht: festival historische bierstijlen

Ook leuk voor de papa’s: het Utrechtse festival op vaderdag helemaal in het teken van bier. Met lezingen over de historie, een rondleiding langs oude brouwerijen, een quiz en natuurlijk het belangrijkste: bier proeven! Met als hart van het festival het Louis Hartlooper Complex, waar de lezingen zullen worden gehouden. Daarnaast word je geleid naar verschillende cafés en terrasjes in de Utrechtse binnenstad.

Bierfestival Snors Uitagenda De Campagne Nederlandse Bierstijlen

Beeld: CNB
De Campagne Nederlandse Bierstijlen heeft een dagprogramma gemaakt. Deze tijden en de prijzen vind je hier