Fun to Run op de Rokjesdagloop 2016

Wat voor dag was het gisteren? Juist: Rokjesdag! En dus trokken wij en masse een hardlooprokje (tutu, bloemetjesjurk, schotse rok of wat voorhanden was) aan en liepen de benen uit ons lijf tijdens de Rokjesdagloop in Amsterdam. Een beter moment voor de pre-launch van het spiksplinternieuwe boekje Fun to Run hadden we ons niet kunnen wensen. Er waren 1.400 rennende dames én er was een heus suikerspin roze Fun to Run-hardloopteam. Er was zon, en prosecco na afloop. Wat een zonnig hardloopfeest!

Mocht je volledig gemist hebben wat Fun to Run is (geeft niets, je zult er de komende tijd zeker meer over horen): dit is een super vrolijk, motiverend en handig boekje over hardlopen. Al mijn ervaringen én die van hardlopende vriendinnen verzamelde ik, samen met de nodige tips en trucs van experts. Ik maak korte metten met al die smoezen om niet te gaan lopen (geen zin, te moe, het regent, geen tijd) en laat zien hoe je wél begint en het nog volhoudt ook. Fun to Run is echt een hartstikke leuk boekje geworden, een snoepje, een fijn cadeautje voor je vriendin/zus/collega die wel een schop onder haar kont kan gebruiken óf voor jezelf. Supertrots ben ik op het resultaat!

Gisteren is het dus officieel gelanceerd en over een paar weken is het te koop bij Snor en in de winkel. Gaan we met z’n allen lekker rennen. Ik sleep je met Fun to Run door de lastige periodes heen want echt: als je eenmaal de smaak te pakken hebt, is het écht Fun to Run! Dat zagen we op de Rokjesdagloop wel. Wat een gezellig feest. Wie weet, ben je er volgend jaar ook bij.

Natascha Klootsema, auteur Fun to Run

Het boek is vanaf 10 mei verkrijgbaar, maar nu al voor te bestellen.
Koop ‘m hier!

FuntoRun_ansichtkaart