Snorfeest: To do

Fijn hè, weer een Snorfeest. Tenminste, wij vinden het altijd een van de hoogtepunten van ons Snorbestaan. Niet alleen is een feest geven gewoon leuk, het betekent in ons geval ook altijd dat de nieuwe lichting boeken er is. Boeken waar schrijvers, vormgevers en illustratoren en wij minstens een half jaar lang – maar vaak véél langer – aan hebben gewerkt. Boeken die vloekend, tierend, huilend en lachend tot stand zijn gekomen. Als we die dan eindelijk in handen hebben, gaan we dat natuurlijk vet vieren. En hoe we dat doen, lees je hier!

Tot de 24ste zullen we een aantal van onze feestelijke activiteiten voor je op een rijtje zetten. Zodat je je er alvast op kunt verheugen. Of nog snel een ticket kunt scoren, voordat het is uitverkocht.

Scoor hier je ticket
entreeticket snorfeest vooraar

Meet & Greet

Wat: dé kans om eindelijk je lievelingsauteur/illustrator/vormgever te ontmoeten
Kosten: gratis!
Altijd al een van onze auteurs willen ontmoeten? Of illustratoren, vormgevers, eindredacteuren, fotografen en andere mensen die een bijdrage leveren aan de totstandkoming van onze boeken? Dan moet je je in deze hoek ophouden. Het is een komen en gaan van Snor-mensen die effe chillen, wat eten en drinken, powernappen, niksen, maar vooral kletsen. Dus wil je een handtekening in je pas gekochte boek, even kletsen, selfies maken met je favo blogger/ boekenmaker, dan ben je hier aan het juiste adres.

 

Spelen met baby’s

Wat: spellen die je ter plekke met je baby kunt doen
Kosten: gratis!
Leuk hoor, zo’n baby. Het eet, slaapt, plast, poept en eet, slaapt, plast en poept. Oh en… wacht! Je kunt ermee spelen! Alleen hoe doe je dat? Danielle de Tombe – van Laar maakte met ons het boek Babyspel, met 59 spellen die je met je baby kunt doen. Op het Snorfeest vertelt ze je er alles over in deze workshop met ballen, bellen en ballonnen. Ga samen met je baby op een – speciaal voor het Snorfeest gemaakt – speelkleed van Kidz Impulz zitten en spelen maar!

 

 Snorfeest femke_veltkamp
Beeld: Femke Veltkamp
DOE HET ZELF ZEEFDRUKKEN

Wat: je eigen ontwerp zeefdrukken
Kosten: € 20,- inclusief theedoek of canvas tas.
Je kunt zeefdrukken met grote en kostbare ramen óf met materialen die je al in huis hebt. Ha, dat laatste is natuurlijk veel leuker, want dan kan je thuis jouw eigen ontwerpen zeefdrukken! Bij Femke Veltkamp kan je een theedoek of shopper bedrukken met ‘huis-, tuin- en keukenmaterialen’.

 

VAREN MET MARS

Wat: varen door Utrecht
Kosten: € 2,-
‘s Winters is hij de zelfbenoemde ijsmeester van het Utrechtse Watermuntplein, ‘s zomers is hij een fervent bootjesvaarder. Stap voor twee euro aan boord van de varende Marsbar waar Marcel de enige, echte schipper (mét snor) is. Onderweg krijg je limo of rosé, een Mars én een onvergetelijke ervaring terwijl je een rondje door Utrecht-West vaart.

Benieuwd naar het hele programma?
Bekijk hier dan het programmaboekje

[pdf issuu_pdf_id=”160420091652-c002cfdca8a541cd8c621e77dc772f27″ width=”640″ height=”480″ layout=”2″ bgcolor=”FFFFFF” allow_full_screen_=”1″ flip_timelaps=”6000″ ]