Waarom Relax mama in de keuken een Award verdient

 

Relax mama in de keuken is genomineerd voor de Gourmand Cookbook Awards! Deze internationale Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de beste kookboeken ter wereld in verschillende categorieën. Eerder won On Fire! Het BBQ-boek voor vrouwen de Gourmand Awards voor beste BBQ-boek ter wereld.

Relax mama in de keuken is genomineerd in de categorie ‘Easy Recipes’. Iedere moeder heeft wel één of twee succesnummers: gerechten die de kinderen altijd eten. Maar met twee recepten heb je nog geen heel meekmenu, natuurlijk. Daarom verzamelde Elsbeth Teeling van de Club van Relaxte Moeders de beste recepten van andere moeders. Hier eet iedereen zijn vingers bij op. Relax Mama!

“The kitchen can be a very happy place in the home. This book is a real help” Edouard Cointreau, President of the Jury – Gourmand World Cookbook Awards

In het boek staat de maandag in het thema van de gezonde start. Probeer hier het recept voor Kip ketjap met sinaasappel.