Webshop

Eenpanskalender

19,99

In deze Eenpanskalender vol inspiratie voor de dagelijkse maaltijd vind je de beste en lekkerste recepten van de vrienden van Kamer 465.

bekijk het inkijkexemplaar

Uitverkocht

Artikelnummer: 9789081091701 Categorieën: ,

Beschrijving

Wat moeten we vandaag nou weer eten? Met deze kalender hoef je niet
langer te graven in je geheugen. Kijk op de datum van vandaag, of kies een van de andere 366 recepten. In deze Eenpanskalender vol inspiratie voor de dagelijkse maaltijd vind je de beste en lekkerste recepten van de vrienden van Kamer 465. Om jaar in, jaar uit te gebruiken. Telkens weer, want er staat geen jaartal op.

De 365 recepten zijn all-time favourites, door Kamer 465 verzameld, nagekookt, gefotografeerd en geïllustreerd. De kalender bevat eenvoudige recepten , maar lekkere. Van stoofpotjes zoals Notenstoof tot Japanse Römertöpf en Linzencurry.

De cover is ontworpen door Studio Boot, die ook de omslagen van de andere kalenders (Soepkalender, Borrelhapjeskalender en Toetjeskalender) maakte. Het ontwerp is in driekleuren gezeefdrukt op karton. Met een grote wire-o bovenaan is dit niet alleen een fijn kookboek, maar ook nog ‘s een geinig object dat je rechtop op je aanrecht kunt zetten. Of waar je maar wilt.

Extra informatie

Gewicht 1 kg