Bieslook & Polenta lanceringsdiner

Lanceringsdinerbieslookpolenta

Op 28 oktober wordt het erg gezellig in de Snorfabriek. De auteurs van Bieslook & Polenta, Susann Probst en Yannic Schon, bekend van hun foodblog Krautkopf, komen naar Nederland. Speciaal voor Susann en Yannic, en voor onszelf en voor jullie, organiseren we een heerlijk viergangendiner dat gekookt wordt door Madame Charlotte. De gerechten komen uiteraard uit Bieslook & Polenta. En jij kan daar bij zijn!

Het diner is niet alleen gezellig en heel erg lekker, het is ook dé perfecte gelegenheid om Susann en Yannic vragen te stellen over hun foodblog, tips en tricks uit te wisselen en inspiratie op te doen voor je eigen blog! Er zijn maar weinig kansen om met zulke grote bloggers binnen de food-categorie aan een tafel te zitten, dus grijp je kans!

Het viergangendiner zal rond 18.00 uur starten en rond 22.00 uur eindigen. Aan het einde van de avond krijgt iedereen een exemplaar van Bieslook & Polenta mee naar huis. En dit allemaal voor maar €45 per persoon!

Bestel snel je kaarten in onze webshop, er is maar een beperkt aantal kaarten.

paginas-van-bieslookenpolenta_bw_lr-losse-foto
Beeld: Susann Probst en Yannic Schon (Bieslook & Polenta)