Webshop

Staycation box voor grote en kleine avonturiers

50,00

De zomervakantie is begonnen! En met de nieuwe staycation box hoef je je niet te vervelen, om jouw vakantie in eigen land nog leuker te maken! De box kost 50 euro en bevat vier boeken. Backyard Cooking, Huttenbouwen, Sterrenkijken, een reep chocolade en een boek naar keuze.
(Soepkalender, Eenpanskalender, Food en Route)

Beschrijving

Wij vieren het begin van de zomer met de gloednieuwe Staycation Box! Een box vol met allerlei recepten en activiteiten voor een heerlijke staycation gezellig samen in een doosje. De box bevat ook nog een chocoladereep, en een kleine verassing. En om het nog leuker te maken, mag je zelf een extra boek toevoegen.
Je kunt kiezen uit de Soepkalender, Food en Route of de Eenpanskalender. Zet in de comments welk boek je in jouw Staycation box wilt ontvangen. Zo lang de voorraad strekt.

In de Staycation box: 1 x Outdoor Kids Sterrenkijken, 1 x Outdoor Kids Huttenbouwen, 1 x Backyard Cooking, 1 x reep chocolade, een kleine verrassing en een boek naar keuze*. T.w.v maar liefst minstens 60 euro, nu voor 50 euro (exclusief verzendkosten)!

*Soepkalender, Food en Route of Eenpanskalender

De box kost 50 euro, exclusief verzendkosten.

Extra informatie

Gewicht 1.5 kg

Andere suggesties…